for u body kussenFor U Body Kussen

Veel mensen met onder andere reuma, astma, rug problemen en spier- of gewrichtsproblemen hebben moeite om een fijne slaaphouding te vinden.

Het For-U-Body kussen kan zeer effectief het ongemak van veel voorkomende aandoeningen met spierspanning en gewrichtspijn verminderen. Dit slaaphouding kussen is ongelooflijk veelzijdig en helpt u om het hele lichaam te ondersteunen, zodat alle spieren en gewrichten zich kunnen ontspannen.

5 tot 10% van de bevolking heeft chronische rugpijn en 90% van alle zwangere vrouwen hebben er echt last van.
De U vorm van het “For-U-Body” kussen maakt het mogelijk, dat het lichaam zich kan uit strekken en toch volledig is ondersteund.
Het “For-U-Body” kussen kan ook worden gebruikt om gezwollen benen, voeten of andere delen van het lichaam terug te brengen in de oorspronkelijke staat, door een veel betere doorbloeding. Het For-U-Body kussen kan ook als zitkussen worden gebruikt en is de oplossing voor mensen met astma, reuma, spier-aandoeningen en rugproblemen. (Een tevreden klant met ernstige rugpijn vertelde mij ooit, al was het kussen € 600,- dan nog zou ik het aanschaffen).

Het senior kussen wordt geleverd zonder katoenensloop.
Omdat een geweven katoenensloop te strak ligt in de nek hebben wij voor het Senior kussen gekozen voor een stretch sloop, deze kunt u los bij bestellen voor € 49,-

for u body kussen juniorFor-U-Body Junior Kussen
Ook het junior model voor slechts € 139,- Inclusief sloop, is zeer geschikt voor kinderen vanaf ca. 8 jaar, om zelfs op jonge leeftijd de juiste slaaphouding aan te leren i.p.v. het slapen op de buik. (hetgeen een verkeerde houding is).

Uit emails en gesprekken met onze klanten blijkt, dat kinderen heel snel gewend zijn aan het slapen met dit kussen en niet anders meer willen. Kinderen geven namelijk instinctief aan, wanneer het lichaam goed ligt. Dus ouders u bent gewaar-schuwd, probeer ze maar eens wakker te maken! Incl. katoenen sloop is dit junior kussen leverbaar voor slechts € 139,-
Een extra sloop voor het Junior-kussen is natuurlijk praktisch in de was. Het junior sloop is wit of kaki.

Al onze “For-U-Body” kussens zijn gevuld met het unieke Fossfill ™ Superior vulmateriaal en kunnen worden gewassen op 60 ° C en gedroogd bij lage temperaturen.
De FOR-U-BODY-kussens zijn Hypo-allergeen, Anti-Huisstofmijt, Geurloos en Flame-resistent.

Let op !
Er is veel namaak met goedkope, polyester staafjes i.p.v. echte Fossfill.
Deze hebben echter niet het comfort van onze For-U-Body-Pillows.